• Steeds meer mensen begrijpen dat de wilde bijen het zwaar hebben omdat er nauwelijks bloemen zijn. We zitten in een flow en moeten nu doorpakken! Bermen, dijken, bedrijventerreinen, landgoederen zijn uitermate geschikt om in te zaaien omdat dit, op natuurgebieden na, de enige onbespoten schrale grond is.
     
    Wil jij of je bedrijf meer weten over bijen, bloemen, biodiversiteit. Wij organiseren workshops over wilde bloemen, de bio-dynamische imkercursus, een korfvlechtcursus en Praktijkles Red de Bij! Ook is er het jaarlijkse BIJendiner. Daarnaast organiseren wij graag uw bedrijfsevent. Ons landgoed Op Hodenpijl bestaat uit 20 hectare biodiversiteit met historische gebouwen en een restaurant. (www.ophodenpijl.nl)

    Praktijkles Red de Bij! 
    Wij geven Praktijkles Red de Bij aan basisschoolkinderen. In de afgelopen 3 jaar hebben wij dat op 75 scholen gedaan in het Westland, Delft, Den Haag, Aalsmeer, Utrecht en sudwest Friesland, in de buurt van Honey Highway's. Dankzij ondersteuning van een groep ondernemers (stichting de Versterking).  Meld je school aan! 
    Het begon in 2016: 45.000 kinderen zaaiden 450.000 m2